frame

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Sign In Register

Really interesting bug, I don't understand what is going on

edited January 2017 in Bugs
bug
flowlab.io/game/view/560751
On "mushroom inventory" object, there is a bug. That number behavior that showing -1 is (I guess) always triggering. There is nothing that triggers him to "emit signal" but it doesn't stop and crash my game.
@grazer can you fix it?
Also I have a question: can you use mouse click behaviors on "debug mode"? I tried but it doesn't seems like, you can see the timer that I set for see what is happening, do I really need it?

Comments

  • I can't seem to trigger this issue - did you figure it out?
  • Yeah. That happens. Filters with certain settings can't pick up numbers
  • edited January 2017
    @olcayolcayolcay2 - just looking at the logic in that picture it looks like you have a loop that would go forever once it started:

    [Number] -> [Expression] -> [Filter] -> [Number] -> ( back to first number, starting all over again )
  • @grazer I'll fix that loop but even with a loop [-1 number] triggers more than -1 it triggers like -500
  • @grazer and when [-1 number] starts all other behaviors in the system stops and just [-1 number] works, and like I said, more than -1, it triggers like -500
  • Hey @olcayolcayolcay2 - I took a look but I don;t see an object named "mushroom inventory". Did you change the name, or am I just overlooking it?

    From your description it sounds like you still have a loop, but I'll have to look at it to really know what's going on.
  • edited January 2017
    OK, I found the object, it was in the UI Layer. It looks to me like you still have an infinite loop:

    infinite_loop

    Do you see the issue?
  • Yeah I get it now thanks
Sign In or Register to comment.

flowlab.io

| make games in your browser
@ 2017 Flowlab.io, All rights reserved.

Contact us

Get In Touch